Hoppa till huvudinnehåll

Dags att ansöka med projekt till Kultur i vården

Film i vården

Nu är det dags att ansöka till audition till Kultur i vården, Stockholms läns landsting projekt för att personer som vistas inom vården ska få ta del av kulturarrangemang som film, musik, teater, dans med mera. Kulturförvaltningen tar regelbundet fram ett program som länets vårdenheter kan beställa ur och söker nu efter kulturutövare från alla genrer som vill ingå i programutbudet för kalenderåren 2016 och 2017. Huvudsakligen görs beställningarna inom geriatriken, psykiatrin och barnsjukvården och totalt genomförs cirka 3000 arrangemang om året.

Film Stockholm har arbetat med flera projekt inom Film i vården, framför allt när det gäller visningar och workshop. Läs gärna mer om dem på vår hemsida.

Sista anmälningsdatum för att ansöka till att vara med på audition är 16 februari. Efter det hålls en audition för vuxen- och ungdomsutbudet den 13–14 och 20–22 april och en audition för barnutbudet hålls den 4 maj och en hearing för de som antas till audition i kategorin Workshop hålls den 18 maj. De som antas till auditionerna får besked under vecka 13-15. Scentiden för audition är cirka 5–10 minuter per framträdande och för för hearingen ca 10 minuter.

Läs mer och ansök här.

 

 

 

2016-12-27