Hoppa till huvudinnehåll

Nytt teknikstöd till filmvisningar

Film Stockholms visningsutrustning. På bilden syns den portabla duken, projektorn och bluray-spelaren. Foto: Film Stockholm.

Film Stockholm har ett teknikstöd i form av projektor och filmduk till arrangörer för icke-kommersiella visningsarrangemang i Stockholms län. Syftet är att bredda utbudet av filmvisningar i länet och utrustningen lånas i första hand ut till arrangörer som inte har möjlighet att hyra eller köpa in egen teknik. 

Syftet är att bredda utbudet av visningsarrangemang och utrustningen lånas i första hand ut till arrangörer som inte har ekonomi att köpa in egen teknik. Utrustningen går att använda både inomhus och utomhus.

Film Stockholm lånar ut utrustningen till arrangemang som vi bedömer är värdefulla för visningsområdet i länet och kommer allmänheten till störst nytta. Vi förbehåller oss också rätten att prioritera utlåning till arrangörer som har liten förmåga att på egen hand hyra eller köpa motsvarande utrustning. Utrustningen lånas inte ut till arrangemang med kommersiellt syfte.

Läs mer om utlåningstekniken och hur lånet går till här.

2020-06-16