Hoppa till huvudinnehåll

Hur söker jag stöd från Filmbasen?

Alla ansökningar görs på Filmbasens hemsida. För att göra en ansökan skapas en profil och sen ett projekt. Viktigt att sen kryssa i att man söker stöd, då det även går bra att lägga upp projekt på sidan utan att söka stöd. När detta gjorts skickas det även automatiskt ett mail till oss.

När vi har tagit ställning till din ansökan skrivs ett meddelande in på din projektsida. Du får då ett mail till den mailadress du har angivit i din profil om att en uppdatering har gjorts på sidan. Det är därför viktigt att du har en aktuell mailadress där. Vi eftersträvar en handläggningstid på högst 6 veckor, men den kan ibland bli längre vid vissa arbetstoppar som t.ex. innan sommar – och julledighet, då många vill filma, och det ofta sammanfaller med semestrar. Ha gärna lång framförhållning på sin ansökan då vi får in väldigt många ansökningar.

Vi har helst möten med er efter att vi tagit del av er ansökan, och visat intresse för att gå vidare med den. Då skriver vi in ett meddelande om detta på er projektsida. Visst träffar jag gärna även vid andra tillfällen, men då i mån av tid. Kom gärna på våra event och träffar, där det ofta kan finnas tid innan eller efter för samtal.